Tervezze meg saját házát

Bel- és kültéri ajtók, ablakok

Generációknak tervezve
cdm logo 001

SZÉLES VÁLASZTÉK

A faablakok kínálatában különös gondot fordítunk arra, hogy azok számos különböző formában (billenő, toló- és nyitható), valamint nagyméretű formátumban is rendelkezésre álljanak, amelyek ideálisak a szabványos teraszajtók kiváltására. Ezenkívül termékeinket hangszigetelté is tudjuk tenni. Mivel átfogó módon működünk, nálunk klasszikus nyílászárókat is lehet rendelni, amelyek tökéletesen illeszkednek a hagyományos stílusban kialakított házakhoz.

MODERN DESIGN

A fa ablakok teszik teljessé a házat. Legyen az modern vagy klasszikus, a fa ablakok stílusa eleganciát és stílust kölcsönöz a háznak. A széles termékválasztéknak köszönhetően az ügyfelek kiválaszthatják a projektjüknek megfelelő ablakokat. Tökéletesen illeszkednek mind a házakhoz, mind a lakásokhoz, és kialakításuknak köszönhetően kiemelik az épületek szépségét, és harmonikus egészet alkotnak.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS​

Fa ablakainkat minden egyes ügyfél igényeihez tudjuk igazítani. Gyártóként nagyszerű lehetőségeink vannak arra, hogy az Ön igényeihez és követelményeihez igazodjunk. A feldolgozás sokféle módon történik, és a keretformázást is a legkülönbözőbb épületstílusokhoz tudjuk biztosítani, a klasszikustól a nagyon modernig.

Ablak típusok és anyagok

ThermLight 1

Thermlight ablakok

A ThermlighT ablakok cégünk által kifejlesztett eredeti termék. Fejlesztésük során a formatervezésre és a funkcionalitásra összpontosítottunk. A ThermlighT ablakok környezetbarátok, mivel fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készülnek. Emellett tartósak és a nagyobb üvegfelületnek köszönhetően maximalizálják a külső fény mennyiségét. Tökéletes választás a modern lakások és házak számára.

fa ablakok image 001

Fa ablakok

A fa ablakok a zászlóshajónk, amelyet több mint 20 éve gyártunk. Jelenleg az ablakok gyártásához tölgy, fenyő, meranti, vörösfenyő vagy lucfenyő fát tudunk felhasználni. A faablak színe egyedileg a megrendelő terveihez igazítható. A faablakok tökéletesen illeszkednek egy modern épületbe éppúgy, mint egy történelmi palotába vagy házba. A természetes anyag alkalmazásának eredményeként a design időtálló, maguk az ablakok pedig nagyon tartósak.

fa aluminium ablak image 001

Fa és alumínium ablakok

A fa-alumínium ablakok gyártása során két koncepciót alkalmaztunk. A belső keretek természetes anyagból készültek, amelyet nagyon magas esztétikai érték jellemez, míg a külső keretek alumínium profilokból készültek. Ennek eredményeként az ablakok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és a különböző mechanikai sérüléseknek.

hangszigetelt ablak image 001

Hangszigetelt ablakok

A csend otthonunkban különösen értékes. Számos akusztikus ablakot kínálunk, fa és fa-alumínium ablakokat egyaránt, különböző hangszigetelési paraméterekkel, amelyek segítenek elnyomni a kívülről érkező kellemetlen hangokat. Minden hangszigetelő ablakunkat akkreditált laboratóriumban teszteltük, és hangszigetelési paramétereiket dokumentáltuk.

tolo ajto ablak 001

Toló- és összenyíló ablakok

A toló- vagy összenyiló ablakok energiatakarékosak és ideálisak teraszablakként. Az ügyfelek körében egyre népszerűbbek ezek az ablakok a nagy üvegezés és a széles kijárati út miatt, miközben magas energiahatékonysági paramétereket tartanak fenn.

angol ablakok 001

Angol ablakok

Az ilyen stílusú ablakok leginkább Nagy-Britanniában, de Skandináviában és Hollandiában is elterjedtek, és eredeti kialakítás, valamint a leggyakrabban használt országok időjárási viszonyaihoz igazított szerkezet jellemzi őket. Kínálatunkban olyan faablakok szerepelnek, amelyek az egyes ügyfelek igényeihez igazíthatók.

Bejárati ajtók

A külső ajtók minden otthon díszei. Fából készültek, stílust, előkelőséget és eleganciát kölcsönöznek. Ajtóink a legújabb technológiák, valamint a bevált és kifinomult tervezési megoldások felhasználásával készülnek. Kialakításuk a hagyományos projektekhez és a modern belsőépítészeti megoldásokhoz egyaránt igazítható. Évek óta a fa külső ajtók a specialitásunk.

Minden fa külső ajtó, típustól függően, kiváló minőségű fafajokból – fenyő, tölgy, meranti, lucfenyő és mások – készül. Minden egyes projektünk kiváló hangszigetelési paraméterekkel rendelkező, egymáshoz illeszkedő üvegezéssel is felszerelhető, amelynek köszönhetően a felesleges hangok és zajok nem jutnak be a házába. Ajtóink az építész tervei szerint készülnek. Bármilyen színt adhatunk nekik, amely tökéletesen illeszkedik az épület egyedi kialakításához. Külső ajtóink gyártásához a legmagasabb minőségű szerelvényeket és kilincseket használjuk, amelyeket minden ügyfél szabadon beállíthat.

keretes ajto 001

Keretes ajtók

A keretes külső ajtók minden otthon egyedi látványosságai lehetnek, függetlenül az építészeti stílustól vagy a homlokzat színétől. A szárnyas modellek széles választéka és számos eredeti formaterv lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az egyéni projektekhez ideálisan illeszkedő megoldást. A fakeretes ajtók minden egyes kialakítása a megrendelő kérésére módosítható. Ennek eredményeképpen modelljeink még inkább megfelelnek az ügyfelek elvárásainak.

tomor ajto 001

Tömör ajtók

A fából készült panelajtók a design és a megfizethető ár tökéletes kombinációját jelentik. A három profilvastagságban kapható panelajtók kiváló minőségű fából - fenyőből, tölgyből, lucfenyőből és más fafajtákból - készülnek. Ennek eredményeképpen a tartósság és az energiahatékonyság ötvözete. A tömör ajtók kínálatában számos modell szerepel, amelyek megfelelnek a különböző ízléseknek.

dekorativ ajto 001

Dekoratív ajtók

Eredetiség, elegancia és a legmagasabb minőségű kivitelezés - a dekoratív ajtókat ügyfeleink legnagyobb igényeihez igazítva mutatjuk be. Így minden ügyfél megrendelheti a legszabálytalanabb kivitelezést is, amely bármilyen építészeti elképzelésnek megfelel. Különböző színű dekoratív ajtók, sokféle üvegezés és többféle fafajta - biztosan van miből választani!

Ajtó típusok

Minden ajtó SOFT-LINE, RETRO és HARD-LINE profilban, háromféle vastagságban készülhet. Egyedi projekteket is megvalósítunk.

Kiegészítők

Minden ajtó SOFT-LINE, RETRO és HARD-LINE profilban, háromféle vastagságban készülhet. Egyedi projekteket is megvalósítunk.

Zárak

A KFV ajtózárak a piacon kapható legjobb termékek közé tartoznak. Gondosan megtervezett és gyártott, kényelmes és biztonságos használatot biztosítanak.

ajtozar 001

Zsanérok

Az SFS intec új, állítható Easy 3D zsanérokat fából készült külső ajtókhoz tervezték. Megfelelnek a legmagasabb műszaki és esztétikai követelményeknek. Az Easy 3D zsanérokat maratott foglalatokba szerelik. 150 kg-ig terjedő terhelésre lettek tesztelve. Egyszerűen beállíthatók, akár csukott ajtó mellett is, egyetlen imbuszkulccsal. Ezek a zsanérok alacsony mozgási ellenállást biztosítanak, és az önkenő hüvelyek használatának köszönhetően nem igényelnek munkaigényes karbantartási tevékenységet. A felületkezelés nagyszámú kínált típusa lehetővé teszi a zsanérok optimális hozzáigazítását az ajtó megjelenéséhez. Ezek biztosítják az ajtó magas esztétikai értékeit, miközben a használati értékek is megmaradnak.

csuklo 03
csuklo 04

Katalógus letöltése

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

cdm ajto ablak slider 001
Scroll to Top