Tervezze meg saját házát

Hangszigetelt ablakok

Generációknak tervezve

Az otthonainkban a csend különös értéket képvisel, és a vásárlók egyre inkább olyan ablakokat keresnek, amelyek nemcsak hő- és esztétikai kényelmet, hanem megfelelő hangszigetelést is biztosítanak. A CDM kínálatában számos, különböző hangszigetelési paraméterekkel rendelkező akusztikus ablak található, mind fa, mind fa-alumínium, amelyek segítenek elnyomni a kívülről érkező nem kívánt hangokat, és biztosítják a lakók nyugalmát és integritását. Minden hangszigetelő ablakunkat akkreditált laboratóriumban teszteltük, és hangszigetelési paramétereik dokumentálva vannak. Amikor hangszigetelt ablakokat keres, tisztában kell lennie azzal, hogy valójában nincsenek a piacon teljes akusztikai tömörséggel rendelkező ablakok. Az ablakok hangszigetelését az Rw (C, Ctr) index segítségével mérik, ahol e paraméter növekedése az ablak hangszigetelésének javulását jelenti.

cdm logo 001

Fa hangszigetelt ablakok

A fa hangszigetelt ablakok a legnépszerűbb egykeretes ablakok, amelyeket a beruházóink és az ablakasztalosipari akusztikai megoldásokat kereső ügyfeleink vásárolnak. Lágy vonalvezetés jellemzi őket, amelyet a 6 mm-es lekerekítési sugárral ellátott élek hangsúlyoznak. Tökéletesen alkalmasak egy- és többlakásos lakóépületekben, valamint közműépületekben való felhasználásra. A SOFT-LINE, HARD-LINE és RETRO termékcsaládok minden modelljéhez készülhet fokozott hangszigetelésű ablakváltozat.

A profil vastagságától függően a fa hangszigetelő ablakok esetében az Rw index akár 47dB is lehet.

sofline 68 1

68 mm

soflline 92 1

92 mm

Fa és alumínium
hangszigetelt ablakok

A fa-alumínium hangszigetelt ablakok az ilyen típusú szabványos ablakok legjobb tulajdonságait ötvözik átlagon felüli akusztikai paraméterekkel. A természetes fa anyag használata esztétikusságot, bájt és magas hőtechnikai paramétereket biztosít az ablakoknak. Az ablak külső oldalán található alumíniumprofilok növelik az ablak ellenállását a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben, és ellenállnak a különféle mechanikai sérüléseknek. Ha ehhez hozzáadjuk a megnövelt hangszigetelést, tökéletes ablakokat kapunk! Gyönyörűek, melegek és csendesek, ráadásul kiváló minőségű kivitelben, ami hosszú évekre biztosítja tartósságukat.

A profil vastagságától függően a fa hangszigetelő ablakok esetében 34 és 46dB közötti Rw index érhető el.

drewnianoaluminiowe 68 1

68 mm

drewnianoaluminiowe 68

92 mm

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

cdm ajto ablak slider 001
Scroll to Top