Tervezze meg saját házát

ThermLight ablakok

Generációknak tervezve

A ThermlighT ablakok cégünk által kifejlesztett eredeti termék. Fejlesztésük során a formatervezésre és a funkcionalitásra összpontosítottunk. A ThermlighT ablakok környezetbarátok, mivel fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készülnek. Emellett tartósak és a nagyobb üvegfelületnek köszönhetően maximalizálják a külső fény mennyiségét. Tökéletes választás a modern lakások és házak számára.

cdm logo 001

ThermLight

A ThermlighT ablakok klasszikus modellje, amelyet modern design és magas minőségű kivitelezés jellemez. A hármas tömítési rendszer garantálja az ablak nagyfokú tömítettségét, a hőtechnikai paramétereket pedig az ún. meleg üvegek közötti keret növelte. A fa profil vastagsága a következő: szárny 68 mm, keret 80 mm.

Thermlight 10 scaled 1

Thermlight 10

Thermlight 20 scaled 1

Thermlight 20

Thermlight 20 scaled 1 1

ThermLight ALU

A ThermlighT ablakmodell esetében a külső színt a megrendelő az alumíniumhoz használt színpalettáról választhatja ki. Az ablakok ugyanolyan magas teljesítményű paraméterekkel rendelkeznek, mint a fa ablakok, de stílusukkal tökéletesen illeszkednek az ipari projektekbe vagy a modern irodaházakba. A hármas tömítési rendszer garantálja az ablak nagyfokú tömítettségét, a hőtechnikai paramétereket pedig az ún. meleg ablakkeret növelte. A fa profil vastagsága a következő: szárny 68 mm, keret 74 mm.

Thermlight ALU 10 scaled 1

Thermlight ALU 10

Thermlight ALU 20 scaled 1

Thermlight ALU 20

Thermlight ALU 10 scaled 1 1

Katalógus letöltése

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

cdm ajto ablak slider 001
Scroll to Top