Tervezze meg saját házát

KIRÁLYHÁZAK koncepció

SIP panelből építünk házakat
Magyarra lefordítottuk,
így HÉT Tábla lett a neve Hőszigetelt Építési Tábla
kiralyhazak kiralylaszlo

A történet 2016 márciusában kezdődött, amikor az USA-ban jártam Las Vegas környékén. Feltűnt, hogy az út jobb oldalán építkezés folyik.

A gyepszőnyeg, a bokrok, virágok  a helyükön voltak. Csak hordták az építő elemeket és egy tiszta rendezett környezetben folyt az építkezés nehéz teherautók, betonmixerek és daruk nélkül.
A kép, hogy mesteremberek könnyedén, gyorsan és ilyen rendezett környezetben építenek lenyűgözött. Nem hagyhattam ki, hogy megtudjam tőlük, hogy miből és hogyan építkeznek.

Utánajártam a dolognak és megtudtam, hogy egy 1930 óta létező megoldást használnak, ami az egész világon SIP panelként ismert, de hazánkban még nem elérhető, mivel senki nem tudta a hazai szigorú építési követelményekhez igazítani ezt a technológiát.

Több, mint 2 évig tartott átformálnunk, hogy megfeleljen a magyar hatóságok egyre szigorúbb előírásainak, de megcsináltuk és meg is kaptuk az engedélyt. Ezalatt az idő alatt megtaláltam a ház elemeinek hazai és európai beszállítóit, profi tervezőket és szakértőket. Ebben sokat segített a lelkes családi, baráti támogatás.

Így végül nálunk is elérhetővé vált ez a gyorsabb, tisztább és még sok szempontból ideálisabb építési mód, mint a hagyományos építési technológiák.

Király László – KirályHázak

Kérdése van a mintaházakkal, típustervekkel kapcsolatban?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Király-Panel Kft.
1204 Budapest Kapitánypuszta utca 4.

Telefonszám: +36309321135

E-mail: kiralyhazak@kiralyhazak.hu

Foglaljon időpontot

Scroll to Top