Tervezze meg saját házát

Fa ablakok

Generációknak tervezve

A fa ablakok a zászlóshajónk. Több mint 20 éve gyártjuk őket. Jelenleg tölgy, fenyő, meranti, vörösfenyő vagy lucfenyő fát tudunk felhasználni a gyártásukhoz. A faablak színe egyedileg a megrendelő terveihez igazítható. A faablakok tökéletesen illeszkednek egy modern épületbe éppúgy, mint egy történelmi palotába vagy házba. A természetes anyagnak köszönhetően a design időtálló, maguk az ablakok pedig nagyon tartósak. Ablakaink háromféle vastagságú keretprofilban kaphatók, ami lehetővé teszi az ablakok megfelelő működési paramétereinek kiválasztását az ügyfelek egyéni igényeihez.

cdm logo 001

SOFT-LINE

A SOFT-LINE profilú ablakok a legnépszerűbb egykeretes ablakok, amelyeket beruházóink és ügyfeleink vásárolnak. Időtlen stílus és lágy vonalvezetés jellemzi őket, amelyet a 6 mm-es lekerekítési sugárral ellátott élek hangsúlyoznak. Tökéletesen alkalmasak egy- és többlakásos lakóépületekbe, valamint közművesített épületekbe. A nagy színválaszték, a modern biztonsági funkciók, a különböző formák és a számos tartozék használatának lehetősége lehetővé teszi, hogy az ablakot bármilyen projektbe integrálhassa.

sofline 68

68mm

soflline 78

78 mm

soflline 92

92 mm

HARD-LINE

A HARD-LINE fa ablakok tökéletesen alkalmasak a nagyon modern lakó- és középületek számára. Egyszerű, aszketikus – de nagyon modern – design jellemzi őket, amely illik az avantgárd és ipari belső terekhez. Egyszerű formák, minimalista kivitel és éles élek – az ilyen kivitel tökéletesen illeszkedik a kortárs elrendezésekhez és projektekhez. A HARD-LINE faablakok kiváló minőségű teljesítményparaméterekkel rendelkeznek.

hardline 68

68 mm

hardline 78

78 mm

hardline 92

92 mm

RETRO

A RETRO CDM ablakokat minden olyan helyen alkalmazzák, ahol az épület történelmi jellegének hangsúlyozása a cél. A gyártási folyamatra vonatkozó tapasztalatainkat és közvetlen befolyásunkat felhasználva ezután a faborítás stílusát a létesítmény teljes építészetéhez igazítjuk. A modern megoldások alkalmazása, a változatos ablakformák, motívumok, a meglévő ornamentika reprodukálhatósága, a széles színválaszték nem zavarja az épület történelmi jellegét, megjelenését – a modernitás tökéletesen illeszkedik a hagyományokhoz. A RETRO ablakok a kínált funkcionális paramétereket tekintve semmivel sem maradnak el más termékcsaládok ablakaitól. Tartósak, elegánsak és magas hő- és hangszigetelést biztosítanak.

retro 68

68 mm

retro 78

78 mm

retro 92

92 mm

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

cdm ajto ablak slider 001
Scroll to Top