Tervezze meg saját házát

Magnézium Oxid tábla

Magnum tábla
nevpanel logo 001

ÚJ GENERÁCIÓS „LÉLEGZŐ" ÉPÍTŐ ANYAG

A törökországi központú NevPanel® magnézium-oxid lemezeket gyártó cég, 9.500 m² zárt gyártóterületen 15.000 m² összterületű telephelyen működik. A létesítmény termelési kapacitása 2.250.000 m² magnézium-oxid tábla évente.

Kiváló minőségű, 100%-ban természetes, Törökországban készült szigetelő és építőtáblaként használható termékeket a Magnum Tábla védjegy alatt magyarországon kizárólagos értékesési joggal forgalmazza a Király Panel Kft. A Magnum Tábla – magnézium-oxid építőtábla az egyik legújabb technológiai innováció. Az MgO panelek ásványi magnézium oxid és megerősített üvegszál szövet összeillesztéséből készül, gazdasági és az ökológiai szempontokat szem előtt tartva. Egyedi tulajdonságai, zöld szemléletű gyártása és a csökkentett szén-dioxid lábnyomú építést lehetővé tévő Magnum Tábla az egyik legfontosabb jelenkori és jövőbeli építőipari alapanyag.

nevpanel magnezium oxid tabla 011

A szigetelés legtermészetesebb módja


A Magnum Tábla rendszer egy a gipszkartont helyettesítő szerkezeti és szigetelő tábla rendszer, melyet minden típusú épületszigetelési megoldáshoz használják. Az Magnum Táblákkal épített falrendszerek különféle jellemzőkkel rendelkeznek. A Magnum Táblák széles körben használhatók kül- és beltéri alkalmazásokban, mint például homlokzatok, válaszfalak, acél és előre gyártott épületek és szerkezetek, emelt padlórendszerek, álmennyezetek és minden nedvességnek és víznek kitett területen. A Magnum Táblák minden alkalmazásban biztonságosan használhatók, beleértve a víznek kitett területeket is.

nevpanel magnezium oxid tabla 010

A Magnum Tábla Magnézium Oxid alapú Építő és
Szigetelő Tábla előnyei

Magnum Tábla Magnézium-oxidból készült építőtábla,
új generációs tűzvédelmi megoldásokat kínál, kíváló a hő- és akusztikai szigetelés,
valamint a pára és víz hatásának kitett szerkezetek terén.

A1 OSZTÁLYÚ
TŰZÁLLÓSÁG

Királyházak® Magnum Tábla tábla tűzoltósági besorolása alapján egyáltalán nem éghető.

VÍZ és
NEDVESSÉGÁLLÓ

Ideálisan használható nedves körülmények között is.

KIÁLÓ HŐ- ÉS
HANGSZIGETELŐ

már kis fal-keresztmetszetnél is.

ROVAR ÉS
BAKTÉRIUM MENTES

Nem tudnak megtelepedni a baktériumok, a rovarok, sem befúrni, sem átrágni nem tudják magukat.

KÖNNYŰ

1000 kg/m3

VIHAR és
HURRIKÁN ÁLLÓ

GAZDASÁGOS

Munkát és időt takarít meg.

ÜTÉSÁLLÓ

KÖRNYEZETBARÁT

100% természetes és környezetbarát.

Felhasználási területek

magnum tabla image 006

EMELT ÁLPADLÓ

Azok a padlórendszerek, amelyek esetében különösen igény van a hangszigetelésre és a tűzállóságra Magmum Tábla kiváló megoldást kínál. A táblák álpadló nélkül is, hangszigetelő rétegként alkalmazhatóak a födém beton felületére. Közvetlenül alkalmazható mint teherviselő réteg vasszerkezeteken. Kerámia, gránit, keményfa, szőnyeg vagy hasonló felületbevonatok alkalmazhatóak végső felületként.

MAGNUM TABLA IMAGE 001

FÜGGESZTETT ÁLMENYEZET

Az álmenyezetek összeszereléséhez az általános szerkezeti alkatrészek használhatóak, melyre Magnum Tábla burkolatot rögzíthetünk. A táblák vastagságát a project igényeihez lehet igazítani. Megfelelő megoldást nyújthat olyan álmenyezeteknél is, ahol kifejezett előírás a magas tűzállósági besorolás. Változatos bevonóanyagokat, festéket, tapétát használhatunk a kapott falfelületeken.

magnum tabla image 003

BELSŐ VÁLASZFALAK – A TÍPUS

Magnum Táblából kiváló minőségű beltéri válaszfalak és speciális szigetelőfalak építhetők. A megfelelő eszközökkel és anyagokból épült válaszfalak nagy hatékonysággal építhetőek. A C és U-profil rendszerekkel kialakított válaszfalak strukturális és szigetelési előnyökkel rendelkeznek már kis falvastagság esetében is. A különböző falvastagság és szerkezetek alkalmazása esetén a falszerkezetek tulajdonságai eltérőek lehetnek.

magnum tabla image 005

KÜLSŐ TARTÓFALAK

A Magnum Táblák különböző módon használhatók, nagyon gyakori, ipari épületek a fémvázra szerelt homlokzati burkolatként való alkalmazása. A második leggyakoribb felhasználási mód a magas szigeteltségű gipszkartont kiváltásaként való alkalmazása, egymáshoz rögzitett dupla-zártszelvény vázas szerkezeteknél. Festék, gránit vagy a kerámia vagy a fából készült másodlagos burkolatok alkalmazhatóak homlokzati burkolatként az elkészült falrendszereken.

magnum tabla image 007

TETŐSZERKEZET

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Tűzbiztonsági besorolás: A1 osztály
Sűrűség: 1000 kg/m³
Hajlító szilárdság: (12 mm) 11,18 MPa
Nyomószilárdság: 20,71 MPa
Lángok szétterjedése: Nincs
Füstképződés: No smoke emission
Vízfelszívás és párazárás: 10-12 % felszívás
Nincs alakváltozás
Hővezetőképesség (10 cm-es válaszfalszakasz): Lambda: 0.052 w/m.k (λ)
Vegyianyag tartalom: Nincs
Gomba – Penészképződés: Nincs
Fagyás: Nincs rá hatással

TÁBLA MÉRETEK és VASTAGSÁG (mm)

Vastagság: 4-25 mm
Szabványos méretek (mm): 1220 x 2440
Igény esetén (mm): 1220 x 2750 – 1220 x 3000
Igény szerint egyedi gyártás is elérhető.

A Magnum Tábla egy egyedülálló építőpanel.

Minden szerkezet falszerkezet amely a Magnum Tábla anyagból készült, vízálló, A1 osztályú tűzálló, nem éghető és kiváló akusztikai és hőszigetelési értékekkel rendelkezik. A Magnum Tábla biztonságos és minősített szigetelést kínál új építkezésekhez, felújításokhoz, fa és acél vázszerkezetű épületekhez, tűz esetére kialakitott útvonalak tűzgátlásához, aknaajtók és tűzvédelmi ajtók gyártásához.

Álmennyezetek, emelt padlórendszerek és válaszfalakat lehet létrehozni a Magnum Tábla segítségével magas hőszigetelési szint elérése érdekében, hang- és tűzgátló képessége által teljesen szigetelt környezetet hozhatunk létre.

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

magnum tala slider 001
Scroll to Top