Tervezze meg saját házát

Szeglemezes tetőszerkezet

Megbízhatóság és Minőség
logo hu

Könnyű, térben merevített, stabil és formáját tartósan megőrző tetőszerkezet,

amely jelentősen optimalizálja az építmény kivitelezési költésgét. Legyen az családi ház, lakóház, közösségi épületek, sportcsarnokok és ipari létesítmények, a szeglemezes tetőszerkezet optimális és időtálló választás. Számos tetőszerkezet kialakítható vele, többk közt hagyományos kontytető, nyeregtető, különböző dőlésszögű sátortető, félnyeregtető és lapos tető is.

Egyik jellemzős előnye, hogy akár 30 méret fesztáv – központi alátámasztás nélkül is kivitelezhető, ami költéshatékony építkezést biztosít és rendkívüli rugalmasságot kínál a terek kialakításában.

szeglemezes tetoszerkezet 002

A szeglemezes tetőszerkezetnél
bármilyen típusú tetőburkolat alkalmazható,
a technológia nem korlátozza a választásunkat.

szeglemezes tetoszerkezet 003

gyors és pontos gyártás

A szeglemezes tetőszerkezet magas minőségét garantálja a gyalult és szárított faanyag használata és számos előnye között kiemelt a gyors és pontos gyártás, hatékony szerelhetőség, rendkívüli pontosság, staikai biztonság és a korlátlan változatosság.

Mivel a tetőszerkezet elemei készre gyártott állapotban kerülnek kiszállításra, így az összeszerelés ideje töredéke a hagyományos tetőszerkezetekhez képest ami rendkívül költséghatékony építkezést garantál.

biztonságosabb, mint a hagyományos ácsszerkezetű tető

Gyártás során a tetőszerkezet minden egyes elemére statikai terv készül, így a szeglemezes tetőszerkezet biztonságosabb megoldás, mint a hagyományos ácsszerkezetű tető.

A szeglemezes tetőszerkezetnél az erőátvitel (nyomás) merőlegesen hat az épület tartófalaira, így az épületetre nem hat feszítő erő úgy, ahogy ezt a hagyományos tetőknél tapasztaljuk.

A szeglemezes tetőszerkezetnél bármilyen típusú tetőburkolat alkalmazható, a technológia nem korlátozza a választásunkat.

szeglemezes tetoszerkezet 001

Bővebb információkért kérjük keressen az elérhetőségeinken:

szeglemezes teto slider 001
Scroll to Top