Bejegyzések

ecoházak könnyűszerkezetes házak sip panel mintaházak királyházak flamenco 93 nm

Miért válasszak eco házat? Íme 10 jelentős érv!

Gyorsan és egyszerűen szeretne építkezni? Akkor itt az alkalom, hogy átfogóan megismerkedjen az immár Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő eco házak sajátosságaival. Kíváncsi, milyen előnyökhöz juthat a segítségük révén? Nyomban rátérünk!

Tovább
királyházak ecoházak viasat3 trendközelben

Mennyi idő alatt készül el egy ECO ház?

Ön is magabiztosan szeretne építkezni, tisztán látva a folyamatokat és határidőket? A Viasat3 csatorna Trendközelben című műsorában – ahol napjaink legizgalmasabb trendjeit kutatták – felbukkan egyik építkezésünk, mi pedig készséggel válaszolunk Molnár Henrietta pazar kérdéseire. Lássuk, hogy mennyi idő alatt is készül el valójában egy ECO ház!

Tovább
királyházak ecoházak páratechnika viasat3 trendközelben

Ecoházak: páratechnika a légtömör épületben, penészesedés ellen

Izgalmas témát feszeget a Viasat3 csatorna Trendközelben című műsora, melyben szó esik például az ecoházak páratechnikai tervezéséről is. Szeretne többet megtudni ennek fontosságáról? Egy SIP panel szerkezetű otthonban gondolkodik, vagy csupán most ismerkedik annak zseniális sajátosságaival? Bármelyik is legyen igaz, cikkünkben megtalálja a hasznos tudnivalókat.

Tovább
wpc teraszburkolat terasz királyházak

WPC teraszburkolat és kerítés – avagy mi mindenre jó a fa kompozit

A méltán népszerű WPC teraszburkolat, csupán egy a modern fa-műanyag kompozit szisztéma legismertebb felhasználási módjai közül. De mitől olyan gazdaságos ez az eljárás? Hogyan lehet képes megváltoztatni az építkezés jövőjét? És egyáltalán miből tevődik össze egy ilyen végtermék? Következzék minden, amit erről a technológiáról tudni érdemes.

Tovább
acoustiblok csendlap hangszigetelés bemutatás királyházak

AcoustiBlok – Tényleg az egyik legjobb hangszigetelő anyag?

Nyugodtabb és csendesebb környezetre vágyna? Szeretne frissen és kipihenten ébredni reggelente? Akkor elengedhetetlen, hogy alapos módon gondoskodjon leendő otthona hangszigeteléséről.

A környezetbarát ECO házak elterjedésével egyre nagyobb teret nyernek a csúcsmodern, különösen nagy hatékonyságú, ráadásul gazdaságos technológiák. Ilyen tulajdonságokkal büszkélkedik a méltán népszerű AcoustiBlok is. Hallott már róla?

Tovább
clicwall unilin falburkolás királyházak

ClicWall falburkoló panel: minden, amit tudni érdemes

Elege van az állandó tisztasági festésekből és a velejáró kellemetlenségekből, mint például a bútorok hurcolása? Leendő otthonát tervezi, de unja már a körülményes, bonyodalmakkal teli szakember keresést? 

Ebben a bejegyzésben részletesen ismertünk egy gyors, modern, ráadásul környezetbarátnak minősülő, sokoldalú technológiát. A ClicWall és hozzá hasonló falburkoló panelek már több kontinensen is letették a névjegyüket. Nyomban eláruljuk, hogy miért!

Tovább
hoho wien sip panel bécs királyházak

Mi épül SIP panelből? – A HoHo Wien projekt

HÉT Táblából (SIP Panel) nem csak családi házakat, szauna házakat lehet építeni, hanem akár egy 84 méter magas, 24 emeletes irodaházat is. Bemutatjuk a világ egyik legmagasabb faépületét a bécsi HoHo Tower-t.

Tovább
sip panel hét tábla műszaki adatok építkezés királyházak

A HÉT tábla (SIP Panel) konstrukció lenyűgöző műszaki adatai

Az Amerikából származó hőszigetelt építési tábla (más néven: HÉT Tábla), a világ számos pontján népszerűvé vált fantasztikus tulajdonságainak köszönhetően. Ideje, hogy Magyarországon is kiemelt szerepet kapjon, hiszen tökéletesen önhordó, univerzális és hőhídmentes építőanyagnak minősül egy ECO ház létesítése során. Most azonnal bemutatjuk!

Tovább
sip panel hét tábla technikai adatok építkezés királyházak

A SIP panel (HÉT Tábla) technológia részletes ismertetése

Egyre inkább elterjedt megoldásnak számít a SIP panel (vagy más néven: HÉT tábla), amennyiben a cél egy energiatakarékos és környezetbarát épület (ECO ház) szélsebes megvalósítása.
De tényleg olyan “fantasztikus” ez a modulos építési rendszer, mint amilyennek mondják? Valóban képes rá, hogy kellemes klímát teremtsen otthonunkban télen-nyáron egyaránt? Eláruljuk, mit érdemes tudni róla!

Tovább
építkezés kérdések sip panel-királyházak

25 gyakori kérdés és válasz a SIP panel (HÉT Tábla) házépítéssel kapcsolatban

A tengerentúlon a SIP panel (Structured Insulated Panel) már régóta a legnépszerűbb építőanyagok közé tartozik. A külföldi tendenciát látva sokan nem is értik, vajon miért tartott eddig, hogy végre hazánkban is teret hódítson magának.
Azonban az újdonságok és a rejtélyek kézen fogva járnak. Ezért itt az ideje, hogy átfogóan megválaszoljuk a gyakori kérdéseket a világ egyik leggyorsabbnak titulált, tartós, könnyűszerkezetes építési módozatával kapcsolatban.

Tovább
  • 1
  • 2